Descargar AudioLibro Ja soc Mare: Guia Util per a un Postpart Feliç de Agnes Rotger

Descargar AudioLibro Ja soc Mare: Guia Util per a un Postpart Feliç de Agnes Rotger año 2005

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Ja soc Mare: Guia Util per a un Postpart Feliç
 • Autor del audiolibroAgnes Rotger
 • Fecha de publicación: 20/8/2005
 • EditorialARA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónMedicina
 • ISBN: 9788496201286
 • Valoración del audiolibro: 4.97 de un máximo de 5
 • Votos: 870
 • Autor(a) de la reseña: Anacleto Chapa
 • Valorado con una puntuación de 4.79 de un máximo de 5
 • Fecha: 6/8/2018
 • Duración: 1 hora con 40 minutos (68 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 01/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - WAV - MP3 - MP4 - WMA - MPEG4 (compresión CHM - AZW3 - RAR - ZIP - CBC)
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Duración del resumen (audio): 10 minutos (6.5 MB)
 • Servidores habilitados: Google Drive - Hotfile - FreakShare - FileServe - SeedPeer - Dropbox - FileNurse
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Agnès Rotger i Dunyó (Badalona, 1973) va començar a treballar d'editora estant embarassada de la primera filla i va escriure el llibre Vull adoptar embarassada del segon fill, però va decidir que cada projecte no havia d'anar aparellat amb un fill si no volia acabar malament. De manera que va escriure Viatjar amb nens i va començar a dirigir l'editorial Pòrtic sense noves ecografies pel mig. Quan pensa en els seus postparts li fa mal tot, però, no sap perquè, no pot evitar de somriure. Lara Toro i Lienas (Barcelona, 1975) va tenir un postpart una mica accidentat: després d'un part prematur de bessons va haver de passar la quarantenta anant i venint de l'hostpital. Malgrat tot, va decidir repetir i complicar-se la vida una mica més: dos anys més tard viatjava cap a Bolívia amb el marit i els bessons per incorporar la Mariona a la família. Encara que se sent absorvida per la vida familiar, no ha renunciat a la professional i, no sap com, és capaç de dirigir l'editorial Galera sense deixar d'escriure llibres com El prematuro, de la incubadora a los tres años o Pastisseries de Catalunya. Felicitats: ja ha nascut el nadó! I ara comença el moment de la veritat. Ja ets a casa i no saps què fer, la teva vida ha canviat i tens un munt de preguntes sense resposta. L'embaràs és un record llunyà, t'has comprat una enciclopèdia del nadó, el pediatre té cura de la salut del teu fill, però... i tu, mare, com et setns? A Ja sóc mare trobaràs tot un seguit de consells i solucions perquè aquesta etapa sigui la millor de la teva vida. I recorda que tot va bé si tu estàs bé.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Medicina

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial ARA LLIBRES

Otros audiolibros del año 2005