Descargar AudioLibro Els Secrets Inconfessables d un Metge Intern de Jordi Carbonell

Descargar AudioLibro Els Secrets Inconfessables d un Metge Intern de Jordi Carbonell año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Els Secrets Inconfessables d un Metge Intern
 • Autor del audiolibroJordi Carbonell
 • Fecha de publicación: 26/9/2016
 • EditorialGREGAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónMedicina
 • ISBN: 9788494649011
 • Valoración del audiolibro: 4.76 de un máximo de 5
 • Votos: 203
 • Autor(a) de la reseña: Sension García García
 • Valorado con una puntuación de 4.05 de un máximo de 5
 • Fecha: 6/7/2018
 • Duración: 1 hora con 58 minutos (78 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 30/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - FLAC - WAV - MP3 - MPEG4 - OPUS (compresión IMG - ARJ - RAR - AZW4 - GZ - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Duración del resumen (audio): 9 minutos (6 MB)
 • Servidores habilitados: FileServe - MyUpload - Google Drive - FreakShare - MEGA - Hotfile - Uploaded - EliteTorrent
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Mataró, 1969. Vivències i facècies d’un metge que s’estrena i, des de la taleia privilegiada de l’hospital, observa la realitat social i política que l’envolta.Fins a la dècada dels setanta, i des de temps immemorials, els hospitals comarcals eren centres de beneficència. Generalment estaven governats per una fundació o un orde religiós. Els seus metges i gran part del personal sanitari hi col•laboraven de forma gratuïta. A canvi, se’ls autoritzava a ingressar i a operar els seus propis pacients en una àrea restringida d’aquestes institucions, que es coneixia com a «zona privada». La funció de metge de guàrdia d’aquests hospitals, coneguda també com la de «metge intern», gravitava sobre un metge recentment graduat o, fins i tot, sobre un estudiant que cursava el darrer curs de la carrera. L’intern no constava en nòmina i no rebia cap mena de compensació econòmica per part de la institució. Treballava per l’interès de practicar el que seria el seu nou ofici. Els únics ingressos monetaris que percebia eren les ocasionals propines que rebia dels facultatius del centre com a gratificació per haver-los ajudat en les seves intervencions quirúrgiques. Només les de l’àrea privada, naturalment.Aquest llibre explica un seguit d’experiències, algunes còmiques, altres dramàtiques, que va viure l’autor durant el primer...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2016

Otros audiolibros del género o colección Medicina